Se incadreaza la #paparapid, nu e deloc complicat si, desi e prima data cand fac, a fost o cina foarte apreciata. Am fost mereu reticenta in a gati avocado, tot auzind ca ar deveni amar. Am fost surprinsa, placut surprinsa de rezultat. 😘
Noi am servit la cina, dar poate fi servit la oricare dintre mesele principale. E unul dintre preparatele din categoria multi, poli, ultra 😁. Si pentru ca e simplu si rapid de realizat…e ajutor de nadejde celor cu timp putin.
Ingrediente (2 portii):
- 1 avocado bine copt
- 2 oua mici
- 2 lg parmezan (sau fulgi de drojdie inactiva in caz de aplv)
- condimente: 1/2 lgita pudra de usturoi, un praf de boia dulce
Cum am procedat:
- am preincalzit cuptorul la 200 gr
- am taiat avocado in doua (ihi…😎), am asezat jumatatile in tava de copt, am scos samburele, am spart cele doua oute si le-am asezat frumusel in gaurile lasate de sambure
- am adaugat deasupra praful de usturoi si parmezanul si am copt minunatiile timp de 25’, pana cand albusul si galbenusul sunt facute bine
- am servit cu boia dulce adaugata peste avocado si salata de rosii si busuioc
Iaca atat a fost povestea retetei astea, sper sa va placa!
Pofta buna!
No Comments