Domnu' Ou Legume și leguminoase

Ou copt in avocado

decembrie 17, 2020

Se incadreaza la #paparapid, nu e deloc complicat si, desi e prima data cand fac, a fost o cina foarte apreciata. Am fost mereu reticenta in a gati avocado, tot auzind ca ar deveni amar. Am fost surprinsa, placut surprinsa de rezultat. 😘

Noi am servit la cina, dar poate fi servit la oricare dintre mesele principale. E unul dintre preparatele din categoria multi, poli, ultra 😁. Si pentru ca e simplu si rapid de realizat…e ajutor de nadejde celor cu timp putin.

Ingrediente (2 portii):

  • 1 avocado bine copt
  • 2 oua mici
  • 2 lg parmezan (sau fulgi de drojdie inactiva in caz de aplv)
  • condimente: 1/2 lgita pudra de usturoi, un praf de boia dulce

Cum am procedat:

  • am preincalzit cuptorul la 200 gr
  • am taiat avocado in doua (ihi…😎), am asezat jumatatile in tava de copt, am scos samburele, am spart cele doua oute si le-am asezat frumusel in gaurile lasate de sambure
  • am adaugat deasupra praful de usturoi si parmezanul si am copt minunatiile timp de 25’, pana cand albusul si galbenusul sunt facute bine
  • am servit cu boia dulce adaugata peste avocado si salata de rosii si busuioc

Iaca atat a fost povestea retetei astea, sper sa va placa!

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.