Patiserie

Mini-calzone

noiembrie 27, 2022

Cunosc acest aluat de cativa ani, de cand fiica’mea pasea pe taramul diversificarii si se indragostise de paine. A fost salvarea mea in multe situatii. Si continua 😍

Ingrediente:

  • pentru aluat, am folosit reteta de la minunatele barcute
  • pentru umplutura: pasta de rosii, cimbru si busuioc uscate, masline kalamata, branza de capra rasa
  • extra: 1 galbenus

Cum am procedat:

  • dupa pregatirea si dospirea aluatului, l-am intins in foaie groasa de 1.5cm si am decupat cercuri
  • am aseazat in centrul cercului o lgita pasta de rosii, cimbru si busuioc, maslina fara sambure si branza de capra rasa
  • am inchis cercul si am sigilat marginea cu o furculita
  • am asezat placintelele in tava pe foaie de copt, am uns cu galbenus si am facut gaurele deasupra cu un bat de frigaruie
  • am copt in cuptorul preincalzit la 200 de grade, caldura sus-jos, timp de 15-18’

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.