Cunosc acest aluat de cativa ani, de cand fiica’mea pasea pe taramul diversificarii si se indragostise de paine. A fost salvarea mea in multe situatii. Si continua 😍
Ingrediente:
- pentru aluat, am folosit reteta de la minunatele barcute
- pentru umplutura: pasta de rosii, cimbru si busuioc uscate, masline kalamata, branza de capra rasa
- extra: 1 galbenus
Cum am procedat:
- dupa pregatirea si dospirea aluatului, l-am intins in foaie groasa de 1.5cm si am decupat cercuri
- am aseazat in centrul cercului o lgita pasta de rosii, cimbru si busuioc, maslina fara sambure si branza de capra rasa
- am inchis cercul si am sigilat marginea cu o furculita
- am asezat placintelele in tava pe foaie de copt, am uns cu galbenus si am facut gaurele deasupra cu un bat de frigaruie
- am copt in cuptorul preincalzit la 200 de grade, caldura sus-jos, timp de 15-18’
Pofta buna!
No Comments