Dimineti de toamna cand ploaia bate in geam si frigul vrea sa intre in casa, tu te gandesti ca acum o luna te prajeai la soare 🤨. Asa iti vine-un chef de facut biscuiti…🙂
Ingrediente:
- 50 gr fulgi de ovaz
- 50 gr nuca de cocos fulgi marunti
- 70 gr faina spelt 630
- 1 lg xylit (3 ani+)
- 1/2 lgita vanilie (sau 1 lgita scortisoara Ceylon)
- 1 lgita praf de copt BIO
- 40 gr lapte vegetal (aici, de cocos sau alt lapte)
- 50 gr ulei de cocos lichid
- alune maruntite grosier
Cum am procedat:
- am amestecat ingredientee uscate prima data (exceptie alunele) si le-am adaugat pe cele umede la final
- am impartit compozitia in 11 bile pe care le-am aplatizat pe foaia de copt
- am adaugat deasupra alunele, impingandu-le in aluat (altfel se vor desprinde dupa coacere)
- biscuitii ar trebui sa aiba cca 0.5-0.6 cm grosime ca sa iasa crocanti
- am copt biscuitii tmp de 12-13’ in cuptorul preincalzit la 180 gr, caldura sus-jos
Pofta buna!
No Comments