1 ingredient si atat. 6 minute in cuptor, 10 minute cu tot cu strans si copt. Cum suna? Crunchy-crunchy…cam asa se aude 😄. Le-am facut cu cheddar, branza emmental, parmezan. Oricum, la petreceri, ele dispar cel mai repede de pe masa.
Ingrediente:
- 60-80 gr parmezan ras
- seminte (optional)
- oregano (optional)
Cum am procedat:
- am asezat gramajoase de parmezan pe foaia de copt in tava la distanta de 3-4 cm unele de altele si am nivelat branza sun forma de cerc in strat subtire
- am adaugat seminte de canepa si oregano deasupra si am copt timp de 6’ la 200 gr
- am lasat chips-urile sa se raceasca in totalitate in tava, dupa care le-am desprins usurel cu o spatula
- adultii au servit cu bere, copiii au servit cu felii de mere
- le puteti adauga intr-o supa de legume, de exemplu
Pofta buna!
No Comments