Am combinat un aliment care ii place (biscuit) cu ceva ce nu prea (terciul)…sper ca impreuna sa ii dam de capat si sa reusesc sa mai manance si terciuri. Daca nu, il pap eu…😋
Ingrediente:
- 30 gr fulgi hrisca
- 250 ml lapte vegetal (sau animal)
- 1 lg unt de caju
- 2 lg miere bio certificata (1an+)
- 1 lg cacao / roscova (sub 5ani)
- 2 lg sirop curmale
- 1 lg lapte
- 2 biscuiti de casa pentru copilasii micuti sau biscuiti fara zahar din comert (eu am folosit Ambrozia)
Cum am procedat:
- am fiert 5-10’ fulgii in lapte la foc mic
- am adaugat untul si mierea si am onogenizat, dupa care am rasturnat in farfurie
- am amestecat cacao/roscova cu siropul si lg de lapte pentru “cioco” si am asezat deasupra
- am maruntit biscuitii si i-am asezat pe marginea farfuriei
Pofta buna!
No Comments