Doua vaj-uri, trei amestecari in bol si placinta a intrat in cuptor. Dupa care, am servit pranzul, am strans masa si placinta pentru cina a fost gata. Da, sunt foarte organizata, avand in vedere programul meu de munca, nu as putea altfel. Prefer sa fiu asa, altfel…panica scrie pe fruntea mea, in orice, nu neaparat in bucatarie. Cand ma culc, stiu pe ore ce trebuie sa fac a doua zi. 😀😀😀C-o fi bine, c-o fi rau, asa mi-am organizat eu viata si ma descurc. 🙈
Ingrediente:
- 2 dovlecei rasi si scursi
- 1 manuta de marar tocat
- 200 gr branza de vaci proaspata (eu am folosit de la Laptaria cu Caimac, vrac)
- 100 gr iaurt grecesc
- 3 oua
- 100 gr faina spelt
- 2 lgite praf de copt BIO
- 2 lg ulei de masline extravirgin
- Condimente Everything bagel pt topping (seminte susan alb/negru, mac, fulgi de usturoi/ceapa)
Cum am procedat:
- am amestecat dovlecelul impreuna cu branza, mararul, iaurtul, uleiul si ouale
- am adaugat faina impreuna cu praful de copt
- am rasturnat compozitia intr-o tava de 15x15cm, tapetata cu hartie de copt
- am copt placinta timp de 1h la 170gr, caldura sus-jos
- am taiat-o dupa racirea completa
- am servit cu rosii si castraveti
Pofta buna!
No Comments