Din aluatul cu minim de ingrediente, fara dospire, cateva rulouri cu crema de branza si capsuni. Nu au iesit decat vreo 6 rulouri micute, dar micul dejun a fost asigurat alaturi de fructe si iaurt pentru intreaga familie.
Ingrediente (6buc)
- 110 gr faina tip 650
- 10 gr praf copt BIO
- 130 gr iaurt grecesc
Crema
- 40 gr capsuni
- 10 gr dulcisor
- 50 gr crema de branza (gen mascarpone)
Cum am procedat:
- am amestecat faina impreuna cu praful de copt si iaurtul pana cand am obtinut un aluat omogen, moale, usor lipicios
- am pus pe foc capsunile taiate impreuna cu indulcitorul si am scazut lichidul lasat de ele
- am luat capsunile de pe foc, am adaugat crema de branza si am omogenizat, trimis la rece cat am intins aluatul
- pe placa infainata, cu mainile si sucitorul infainate, am intins o foaie de copt dreptunghiulara de cca 20x15cm
- am intins crema deasupra si am rulat, dupa care am taiat feliute cu un cutit infainat si el
- am asezat rulourile pe foaia de copt si le-am copt timp de 20’ la 180 gr, caldura sus-jos
Pofta buna!
No Comments