Am pus si de aia, si de ailalta, dar parca merge si cu din aia…asa, ca sa fie. Sa fie e mai bine decat sa nu fie, cu siguranta. Si au fost 8 cookies mari numai buni de savurat la mic dejun, la pachetel si la cafea de catre adulti.
Ingrediente:
- 200 gr faina grau 550 sau 650
- 100 gr ulei de cocos lichid
- 50 gr indulcitor Dulcisor de la Sweeteria (3ani+)
- 1 ou sau 60 gr banana pasata bine
- 1 lgita vanilie pudra
- 1 lgita praf de copt BIO
- 100 gr nuci caju maruntite
- 100 gr nuci macadamie maruntite
- 40 gr merisoare deshidratate
- 1 lg visine liofilizate Sweeteria (optional)

Puteti adauga ce nuci aveti in casa, bineinteles si ce fructe uscate aveti in casa.
Cum am procedat:
- amestecat uleiul de cocos cu Dulcisorul, am adaugat faina, praful de copt, vanilia, oul si am omogenizat, framantand aluatul cu mainile
- am adaugat nucile si fructele uscate si am omogenizat
- am impartit aluatul in 8 bule mari pe care le-am aplatizat cu podul palmei in tava, pe hartie de copt
- am copt timp de 15’ in cuptorul preincalzit la 180 gr, caldura sus-jos

Pofta buna!
No Comments