Azi e vineri. Daaaa, vineri! Desi mai e pana pe la 7 cand termin eu 😂 (e ras isteric, haz de necaz)…ce spuneti de o banana bread? Daaaa, inca una… O sa ma intrebati ce e nou la ea? E nou ca am taiat-o fix calda, nu am asteptat sa se raceasca🥰 si arata fix asa. Banana aia din interior trebuia sa stea la suprafata, dar…na, socoteala de acasa…
Ingrediente:
- 2 banane bine coapte/cu puncte negre, pasate cu furculita
- 2 oua
- 50 gr ulei de cocos lichid
- 100 ml lapte vegetal sau animal
- 200 gr faina grau spelt 630
- 20 gr cacao sau pudra de roscove sub 5 ani
- 1 pachetel de praf de copt bio (17gr)
- Putina vanilie
- Putina scortisoara
- Optional: 2 lg indulcitor de la Sweeteria (3 ani+)
Cum am procedat:
- am amestecat bananele pasate impreuna cu ouale, uleiul, indulcitorul daca il adaugati, pana cand au facut spuma, cu telul
- am adaugat faina, cacao/roscova, vanilia, praful de copt si scortisoara si am omogenizat cu o lg de lemn
- am turnat amestecul in forma de copt si am copt timp de 45’ la 180 gr, caldura sus-jos
Pofta buna!
No Comments