Dupa o saptamana de mancat pizza comandata sau paste la cina, finalmente am reusit si eu ceva mai de Doamne ajuta!
Ingrediente:
- 2 cartofi dulci medii
- 60 gr parmezan
- 2 lg fulgu drojdie inactiva
- 60 gr pesmet
- 1 lg cimbru uscat
- 1 lgita pudra de usturoi
- un praf sare (2ani+)
- 1 ou
Cum am procedat:
- am curatat si taiat cartofii sub forma de pai de grosimea degetului
- am trecut cartofii prin ou, dupa care prim amestecul de parmezan, fulgi de drojdie, pesmet, cimbru, sare
- am asezat cartofii in tava pe foaie de copt
- am copt timp de 25’ la 220 gr, caldura sus-jos
- am servit cu sos din iaurt si usturoi si salata
Pofta buna!
2 Comments
S au cam parlit in 25 de min. 20′ ar fi suficient. Acum depinde si de cuptor.
Bineinteles ca depinde de cuptor. Daca aveti un cuptor care arde prea tare, se ard, in alte cuptoare e nevoie de 30’. Eu am mentionat timpul din cuptorul meu.