De ziua buna iti dai seama de dimineata, la fel si de cea rea. A fost una buna, inceputa bine si terminata si mai bine. Inceputa cu o clatita uriasa si terminata cu o cina in oras. Sa tot mai fie asa…😄
Ingrediente:
- 1 ou
- 100 ml lapte vegetal sau animal
- 1 lg iaurt grecesc de cocos sau animal
- 4 lg miere bio certificata (1an+) sau sirop de curmale
- 100 gr faina tip 550
- 20 gr cacao (5ani+) sau roscova
- 2 lg nuca de cocos rasa
- 1 lgita praf de copt BIO
- 1 banana mica taiata felii
Cum am procedat:
- am amestecat ingredientele, exceptie banana
- am turnat 1/2 compozitie in tigaia incinsa la foc mic, am adaugat feliile de banana deasupra si restul compozitie deasupra lor
- am gatit la foc mic, sub capac, pana cand clatita incepe sa faca bule deasupra
- intors-o cu grija, cu ajutorul unei farfurii, si am gatit-o 2-3 minute si pe cealalta parte
- am servit cu unt de arahide fin de la Papamigdal si capsuni
- puteti adauga odata cu bananele si unt de arahide (sau alt unt de oleaginoase), eu am pregatit-o fara pentru a fi usor de tinut in manuta la scoala
Pofta buna!
No Comments