Buna dimineata! Sa fie primavara in sufletele voastre, sa fie soare, rasete si multa bucurie. Sa nu uitati sa zambiti nici cand va e mai greu! ❤️
Si cum vorba multa, saracia omului, hai, va asteptam la biscuiti si la un un pahar plin cu zambete! 🤗
Ingrediente:
- 50 gr fulgi ovaz
- 80 gr faina de ovaz
- 30 gr nuci rasnite
- 30 gr sirop de curmale
- 1/2 lgita pudra de bicarbonat
- 20 gr susan (alb si negru)
- 30 gr banuti de cioco maruntiti de la Sweeteria (sau fructe uscate pt copilasii sub 5 ani)
- 50 gr ulei de cocos lichid
- 30 gr lapte vegetal (eu, de cocos)
Cum am procedat:
- am preincalzit prima data cuptorul la 180 gr, caldura sus-jos si am pregatit tava tapetata cu o foaie de copt
- am amestecat ingredientele intr-un bol si am format biscuitii (8-10 biscuiti, in functie de marime)
- am copt biscuitii 12’, i-am lasat inca 5’ in tava cu usa cuptorului deschisa
- am scos tava si i-am lasat sa se raceasca in ea
- se pot pastra bine mersi cateva zile intr-un recipient inchis etans
Pofta buna!
No Comments