Legume și leguminoase

Pufoșenie cu ardei gras și brânză de capră

martie 19, 2022

Zi de primavara cu soare si speranta. O intampinam cum se cuvine, ii punem masa si o invitam sa se aseze alaturi de noi. O cinstim si o rugam sa stea mereu la fel de frumoasa!

Ingrediente:

  • 1 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras galben
  • 1/2 ardei gras verde
  • 1 ceapa rosie micuta
  • 100 gr branza de capra
  • 50 gr parmezan ras
  • 3 oua
  • 70 ml ulei de masline extravirgin
  • 70 ml lapte integral
  • 150 gr faina tip 550
  • 2 lgita praf de copt BIO
  • Seminte de mac

Cum am procedat:

  • am taiat legumele si le-am sotat fara grasime in tigaie (eu am sotat in tigaia de clatite)
  • am amestecat ouale cu uleiul si laptele, am adaugat parmezanul, faina si praful de copt si am omogenizat cu lingura
  • la final, am incorporat legumele si branza si am adaugat semintele deasupra
  • am copt timp de 35-40’ la 175gr, caldura sus-jos si am feliat dupa racire

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.