De cate ori ajung in Romania, oriunde merg, comand cartofi taranesti. Cartofii aia nici prajiti, nici fierti, nici copti, Doamne, ca buni sunt! Stiu, nu e mare filizofie sa ii faci, habar nu am de ce nu ii fac mai des, din moment ce ne plac atat de mult.
Ingrediente:
- 500 gr cartofi fermi (am folosit din cei cu coaja roz)
- 2 cepe mari
- 1 ardei gras
- 1 morcov
- 2 catei usturoi
- 200 ml supa de pui
- sare (2 ani+)
Cum am pregatit:
- am taiat cartofii cuburi, ardeiul gras felii, ceapa solzisori, iar morcovul rondele
- am pus legumele in vasul Ninja, am ras usturoiul, am acoperit cu apa si am adaugat praful de sare
- am setat functia presiune timp de 7′, eliberare presiune imediata, apoi bake timp de 20′ la 180 gr, amestecand la mijlocul timpului
- noi am servit cu prepelite si salata
Pofta buna!
No Comments