Cred că am gătit inimioare de pui de 2-3 ori de când mă știu, deși am consumat mai frecvent. Am primit cadou niște inimioare și am zis să le folosesc în ceva. Mi-au dat puține bătăi de cap dar a ieșit o mâncărică minunată.
Ingrediente:
- 4 pumni de inimioare de pui (se poate prepara și cu pipote)
- 2 roșii mari
- 1 fâșie de ardei gras roșu
- 1 ceapă mică
- 1 morcov
- ulei (eu am folosit de măsline)
- 1 lingură legume uscate
- opțional: sare și piper
- pătrunjel proaspăt
Cum am procedat:
- am pus inimoarele într-o tigaie antiaderentă și le-am lăsat acolo pentru 2-3 minute, amestecând frecvent
- am mutat inimioarele în vasul de la Ninja și am adăugat și ceapa tăiată solzișori, morcovul tăiat cubulețe, ardeiul tăiat cubulețe, legumele uscate și roșiile tăiate grosier (eu am păstrat și coaja roșiilor). Am completat cu puțină apă (cam până la mijlocul amestecului meu). Am gătit 20 de minute sub presiune (high), am depresurizat lent (natural) și ulterior am mai gătit pe bake încă 5 minute
- Dacă gătiți pe aragaz, gătiți minim 50 de minute inimioarele, adăugând apa pe măsură ce se gătesc
- Noi am consumat mâncarea de inimioare cu pătrunjel verde și mămăliguță
No Comments