S-au mancat dintr-o inghititura, trei au ajuns in gentuta de scoala, au disparut ca si cum nu au fost. Daca aveti 5’ disponibile pentru pregatit si inca vreo 18’ pentru copt, nu le ratati.
Ingrediente:
- 1 ou
- 100 ml lapte vegetal (sau animal)
- 10 gr ulei de cocos presat la rece (lichid)
- 1 lgita zeama de lamaie
- 80 gr faina grau spelt 630
- 20 gr faina cocos
- 8 gr praf de copt BIO
- 1 lgita coaja de lamaie BIO (lamaia spalata cu apa cu bicarbonat / eu am folosit pliculet BIO)
- 1 lg indulcitor Dulcisor de la Sweeteria (sau 1 lgita pasta de curmale)
- 1 praf sare (2ani+)
Cum am procedat:
- am amestecat fainurile cu praful de copt, indulcitorul, coaja de lamaie, indulcitorul si sarea
- am adaugat si ingredientele lichide si am omogenizat cu o lingura
- ies 4 briose mari sau 24 mici-mici cat o imbucatura 🙂
- se coc timp de 18’ in cuptorul preincalzit la 180 gr, caldura sus-jos

Pofta buna!
No Comments