E doar un terci, dar si terciurile astea sunt de mai multe feluri, culori si gusturi. Acesta s-a nascut terci si a vrut sa fie tiramisu. In fine, tot in burtica a ajuns. Si chiar a avut succes fata de cel clasic.
Ingrediente:
- 30 gr fulgi de ovaz (sau alti fulgi)
- 250 ml lapte (animal sau vegetal, aici de cocos)
- 1 lg sanatoasa unt de caju (sau alt unt de oleaginoase) de la Papamigdal
- 2 lg sirop de curmale sau miere bio certificata (1an+) (mai putin in cazul copilasilor mai mici sau omiteti)
- 3-4 lg iaurt grecesc (aici iaurt grecesc de cocos)
- cacao (5ani+) sau pudra de roscove
Cum am procedat:
- am fiert fulgii in lapte cateva minute, ca sa se inmoaie
- am adaugat mierea / siropul de curmale si untul de caju la final si am omogenizat
- am asezat intr-un vas fulgii, deasupra iaurtul si am acoperit cu cacao/roscova
Pofta buna!
No Comments