Buna dimineata! E marti, sunt mai putine zile pana vineri decat erau ieri. Un bun motiv sa zambim. Si pentru ca o zi frumoasa merita sarbatorita, indiferent de motiv, sa o servim cu un cookie moale si pufos umplut cu crema. 🤗
Ingrediente:
- 100 gr faina grau spelt 630
- 20 gr cacao raw (5ani+) sau pudra de roscove
- 6 gr praf de copt BIO
- 100 gr applesauce (de ex, vezi in borcan la DM, fara zahar adaugat)
- 20 gr ulei de cocos
- 1 ou
- 1 lg pudra de curmale (optional)
Crema
- 2 lg bune de smantana dolofana de la Laptaria cu Caimac
- 5-6 banuti de cioco alba de la Sweeteria (3 ani+) sau 1 lg unt moale (nu topit)
Cum am procedat:
- intr-un castron, am amestecat ingredientele pentru cookies, omogenizand cu o lingura
- am asezat 10 gramajoare din acest amestec in tava, pe hartia de copt, si am copt timp de 8’ in cuptorul preincalzit la 180 gr, caldura sus-jos
- intre timp, am amestecat smantana cu banutii de cioco alba topita si am lasat amestecul la rece; se face aceeasi operatiune si in cazul in care folositi untul, pentru copilasii sub 3 ani
- am lasat cookies sa se raceasca bine, apoi am uns 5 dintre ei cu crema de smantana si am impreunat cu restul de 5
Pofta buna!
No Comments