E o reteta de pe internet, foarte putin modificata, dar tradusa din rusa 😂…Noroc cu posibilitatile actuale si traducerea automata, ca daca nu era traducerea asta, mancam А, Б, В, Г, Д, Е, Ё, Ж, З, И, Й, К, Л, М, Н, О, П, Р, С, Т, У, Ф, Х, Ц, Ч, Ш, Щ, Ъ, Ы, Ь, Э, Ю, Я. In fine, a iesit perfect, cel putin pentru noi, s-a mancat rapid de catre copii, iar adultii i-au acompaniat.
Ingrediente:
- 300 gr morcov ras marunt
- 4 oua
- 250 gr faina grau 550
- 1 pachetel 17 gr praf de copt BIO
- 2 lg Dulcisor de la Sweeteria
- 130 gr ulei de cocos presat la rece topit (sau alt ulei cu gust neutru)
- 100 gr nuci (amestec de diverse nuci)
- 80 gr merisoare
- 1 lgita scortisoara Ceylon
Cum am procedat:
- am amestecat ouale impreuna cu dulcisorul, apoi am adaugat faina, praful de copt, uleiul si scortisoara si am omogenizat cu o lingura
- am incorporat morcovul ras, nucile si merisoarele cu lingura, fara sa insist
- am asezat compozitia in forma de copt (eu am folosit o forma din silicon BPA free de 15 cm)
- am copt timp de 45’ in cuptorul preincalzit la 180 gr, caldura sus-jos
- am feliat dupa racirea completa
- Ps. cand am scos checul din cuptor, am pus cativa banuti de cioco alba deasupra si visine liofilozate
Pofta buna!
No Comments