Nu stiu cum sa ii zic chestiei asteia…dar pe cat de repede si usor se face, tot la fel de repede a si disparut. Sa va zic ca e fara gluten (faina) sau lactate? Va zic ca e. Daca o incercati, sa imi spuneti de-i buna 🤗.
Ingrediente:
- 3 banane
- 2 oua
- 2 – 3 lg indulcitor (am folosit pasta de curmale)
- 3 lg roscova (eu am folosit 1 lg cacao si 2 roscova – Mara are 5 ani)
- 2 lgite praf de copt BIO
- Un pumn de nuci maruntite (optional)
Cum am procedat:
- am pasat bananele cu o furculita si le-am amestecat impreuna cu ouale
- am adaugat pasta de curmale, dupa care roscova si praful de copt
- la final, am incorporat nucile
- am turnat in tava (15x15cm) tapetata cu o foaie de copt si am copt timp de 30’ la 180 gr, caldura sus-jos
Pofta buna!
2 Comments
Buna!Pot inlocui pasta de curmale cu sirop?Multumesc!
Buna, da.