Cel mai mult dureaza sa pasezi banana in toata reteta asta. E cu banana, deh, am zis deja, fulgi de ovaz, putin lapte, 1 ou…vrrr-vrrr cu furculita-n dansele, la cuptorul cu microunde 3’, dupa care direct in farfurie.
Cum ii spunem noi? #paparapid sa fie. ❤️
Ingrediente:
- 1 banana mica pasata cu furculita
- 1 ou
- 30 gr fulgi de ovaz
- 15 gr faina de migdale (sau tot pudra de roscove)
- 1 lg buna de pudra de roscove
- 1 lg sirop de curmale (optional)
- 1 lgita praf de copt BIO
- 25 ml lapte vegetal (sau animal; eu am folosit cocos)
Cum am procedat:
- intr-un castronel micut de ciorba, am amestecat toate ingredientele (eu am folosit acelasi recipient de la cap la coada, adica si copt)
- odata amestecate, am copt compozitia in cuptorul cu microunde timp de 3’, putere 800watt
- am lasat 5’ sa se raceasca, am scos prajiturica din castronel si am adaugat 1 lg unt de caju, fulgi de cocos, iaurt amestecat cu putin gem, nuci maruntite si fructe
Pofta buna!
7 Comments
Bună seara! În primul rand, VA MULȚUMESC PT REȚETE! MINUNATE!!!
Întrebare: as putea înlocui cumva pudra de roscove?(banuiesc o usoara intoleranta la cea mica).
Mulțumesc!
Buna, cu echivalentul pudrei in faina. 🤗
Am făcut reteta in dimineata asta. WOOOOOW!!! A trebuit sa mai fac o tura și pt tatic😂
În loc de faina de migdale și pudra de roscove am folosit faina de ovaz (asta aveam). Super pufoasa si gustoasa!
Buna! Tiiiii, ce ma bucur! 🤗🤗🤗
Sa va fie de bine!
Buna! La cuptor cat ar trebui sa stea?:) ma gandesc 20 min 180 grade?
Buna, cred ca da, cam 20-25’.
Buna, cred ca da, asa m-as gandi si eu.