Sunt moi si pufoase, chiar daca poza nu e wow, va rog sa ma credeti pe cuvant ca sunt delicioase. Numai bune de infipt dintisorii de lapte in ele. 😍
Ingrediente (10 briose mici)
- 2 banane
- 1 ou
- 100 gr iaurt grecesc (am folosit de cocos)
- 75 gr faina fina de porumb (maismehl, nu malai / merge orice faina)
- 75 gr fulgi fini de ovaz
- 2 lgita praf de copt BIO
- 3 lg mix de nuci/alune maruntite
- 1 vf lgita vanilie pudra
Cum am procedat:
- intr-un castron, am pasat cu furculita bananele, am adaugat oul si iaurtul si am omogenizat
- am adaugat restul de ingrediente si am amestecat
- am asezat compozitia in forma pregatita si am copt molcutele timp de 20’ in cuptorul preincalzit la 175 grade, caldura sus-jos
- am servit la mic dejun cu fructe / 2 au mers spre scoala, la pachetel
Pofta buna!
No Comments