A mancat copila mea cu amandoua manutele. Nu ma pot lauda des ca mananca ea carne, dar acum a fost un succes rasunator. Crispy pe exterior si moi pe interior, exact pe gustul ei. Crunchy-crunchy, mami! 🙂
Ingrediente:
- 1 bucata de somon semicongelat
- 150 gr iaurt grecesc de cocos
- 3 lg pesmet (poate fi fara gluten sau cu)
- 1 lg plina parmezan din caju sau fulgi de drojdie inactiva
- 1 lg seminte de susan
- 1 lgita oregano uscat
Cum am procedat:
- am taiat pestele cubulete cat de cat egale
- am trecut cubuletele prin iaurt, apoi prin amestecul de pesmet, parmezan din caju, seminte si oregano
- le-am asezat in cosul aparatului Ninja, pe o foaie de copt dupa ce in prealabil am preincalzit aparatul timp de 5′ la 210 grade
- am copt bucatelele timp de 8′, le-am intors si am copt inca 5′
- am mancat cu piure de avocado
Pofta buna!
2 Comments
Super bune! O varianta grozava de masa rapida! 😊
Buna, super! sa va fie de bine!