Eu cu retetele simple si rapide ma impac cel mai bine. Cu ochii mici, la 5 dimineata, un castron si o lingura, 2-3’ sa pregatesc compozitia, apoi cuptor. Timp in care pregatesc geanta, hainutele de sport, natatie, iesit in padure sau cine stie ce alte bazaconii de completat pentru parinti, mai bag o masina de spalat in functiune, mai strang cateva jucarii aruncate prin casa. Din astea, existentiale.
Ingrediente: (9 patratele mici, tava de 12x12cm)
- 70 gr fulgi de ovaz
- 30 gr faina de cocos
- 10 gr fulgi de cocos
- 5 gr praf de copt BIO
- 190 gr applesauce
- 120 gr iaurt de cocos (sau animal)
- 1 ou
- o mana de nuci maruntite
Cum am procedat:
- intr-un castron, am amestecat toate ingredientele folosind o spatula
- am turnat compozitia in tava pregatita, tapetata cu o foaie de copt si am copt prajiturica timp de 35′ in cuptorul preincalzit la 180 grade, caldura sus-jos
- am feliat dupa racire si am ”pudrat” cu fistic rasnit
Pofta buna!
No Comments