Cand te intorci de la soare, vacanta si leneveala direct in ploaie si frig, mai dormi si doar vreo 3h, ca deh, ceasul biologic nu te lasa, fix de o prajitura cu mere ai chef. Altii dorm…🙄
Ingrediente:
- 3 oua
- 250 gr iaurt de cocos grecesc (sau natural)
- 100 gr gris din grau dur fin
- 1 lgita vanilie pudra
- 10 gr praf de copt BIO
- 2 mere medii
- 4 lg miere bio certificata (1an+) sau sirop de curmale
- Nuci/fulgi de migdale
Cum am procedat:
- am amestecat ouale impreuna cu iaurtul si mierea
- separat, am amestecat grisul, praful de copt si vanilia
- am adaugat amestecul solid peste cel lichid, omogenizand cu o lingura
- la final, am incorporat merele taiate cubulete
- am turnat amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt (15x15cm), am adaugat deasupra nucile si fulgii de migdale
- am copt prajitura timp de 35’ in cuptorul preincalzit la 180 gr, caldura sus-jos
- se feliaza doar dupa racire
Pofta buna!
No Comments