A fost o cina copioasa si pe placul tuturor. Desi Mara nu a fost fan ciuperci in primii 3 ani, acum le-ar manca si crude. Ne plac si noua, asa ca le gasim locul la mesele noastre. Tocanita asta a fost delicioasa.
Ingrediente:
- 600 gr ciuperci champinion cuburi
- 1 ceapa mare tocata
- 3 catei mari de usturoi ras
- 1 ardei gras taiat cubulete
- un borcan 250 gr rosii pasate
- 1 frunza de dafin
- 2 lg ulei de masline extravirgin
Cum am procedat:
- am inabusit ceapa si usturoiul in ulei si apa, am adaugat ardeiul gras si frunza de dafin si am gatit cca 5-7′
- am adaugat ciupercile si un paharel de 125 ml de apa si am gatit pana cand apa lasata de ciuperci s-a evaporat
- am adaugat pasat de rosii si am continuat sa gatesc la foc mic inca 10′, amestecand din cand in cand
- noi am servit cu mamaliguta
Pofta buna!
No Comments