Am avut o bucatica de piept de pui deja gatita, ramasa de la pranzul din ziua anterioara. S-a cerut a fi combinat cu niste paste tip printesa (le-am gasit in Kaufland) si cu niste legume. Am zis ca daca nu vede bine carnea, o mananca…a ales-o. Are ochi buni, bag de seama…
Ingrediente:
- 1 cescuta de paste (fara gluten in caz de intoleranta)
- 2 cesti supa de pui/legume/apa
- 1 ceapa easalot
- 2 catei usturoi
- 1/3 ardei gras
- 1 lg ulei de masline
- o lg boabe de porumb (aplatizate in cazul celor mici)
- cca 50-60 gr piept de pui prefiert
- 30 ml lapte vegetal (sau animal)
- 2 lg pasata de rosii fara sare
- 1 vf lgita oregano
- 1 vf lgita busuioc
Cum am procedat:
- am tocat ceapa si am ras usturoiul pe care le-am inabusit in putina apa si lg de ulei de masline
- am adaugat ardeiul gras taiat cubulete si l-am gatit cateva minute cat sa se inmoaie
- am adaugat condimentele, puiul, porumbul, pastele, laptele si supa (sau apa) si am gatit la foc mic, sub capac, pana cand pastele au fost fierte
- am adaugat pasata de rosii, am omogenizat si am mai lasat pe foc 2-3′
Pofta buna!
No Comments