La pranz, fiecare mananca pe unde apuca, seara, mai incropim ceva finger food ca sa profitam de vremea de afara, am zis ca macar micul dejun sa fie “pe bune”…adica, toti trei stand la masa, pe scaune 🙈. Azi, e o omleta cu cocos, practic o mega clatita, eu si Mara din 2 oua, tata, singur, 2 oua. Doua la primarie, doua la prefectura, ca sa impacam si capra si varza.
Ingrediente:
- 2 oua
- 10 gr faina de cocos
- 20 ml lapte de cocos (alt lapte)
- 1 vf lgita praf de copt BIO
- 1 vf lgita pudra de vanilie (optional)
- Optional, 1 lg miere bio certificata (1 an+)
Cum am procedat:
- intr-un bol, am amestecat ingredientele
- am incins tigaia pe aragaz fara grasime (am folosit tigaia de clatite) si am turnat amestecul
- am gatit clatita la foc mic, sub capac pana cand am observat ca suprafata este bine gatita
- am servit-o pudrata cu faina de cocos, fructe si unt de caju
Pofta buna!
No Comments