Preparatul vine direct din portofoliul celor de la Bucătărie în culori (îi puteți urmări aici și aici) și meritul categoric este al Andreei, mămica din spatele căpșuneilor alimentați sănătos. Sperăm să fie pe placul vostru.
„Ingrediente:
* 1 banana pasata
* 1 iaurt de 125 gr 5 % grasime
* 5 lg pline faina de hrisca (sau alta faina ovaz/naut sau chiar normala)
* 6 lg faina 650
* Jumatate de lgt praf de copt
* 100 ml lapte
* 2 lg de ulei de cocos (topit,sau alt ulei)
* 1 lgt vanilie pudra
* Un pumn de afine taiate pe jumatate
Am pasat banana cu furculita, am adaugat uleiul, laptele,vanilia,iaurtul separat am amestecat faina si praful de copt. Le-am combinat amestecurile, am aruncat mana de afine, am mai amestecat usor si gata aluatul.
Le-am copt pe aparatul de clatite preincalzit!
!Pentru copilasii cu aplv sau daca vreti pur si simplu varianta vegana folositi iaurt de cocos si lapte vegetal”
No Comments