Dulcegării

Mini tarte vegane cu fructe

august 28, 2021

Preparatul vine direct din portofoliul celor de la Bucătărie în culori (îi puteți urmări aici și aici) și meritul categoric este al Andreei, mămica din spatele căpșuneilor alimentați sănătos. Sperăm să fie pe placul vostru.

„Blat:
* 160 gr faina 650
* 60 gr margarina Aslan bio (sau unt daca nu vreti sa fie fara lactate)
* 2 lg unt de caju
* 5 lg lapte de ovaz  (sau apa/lapte animal)

Cum procedam:
-Am pus toate ingredientele in robotul de bucatarie, vrum vrum si am obtinut aluatul de tarta. L-am bagat la frigider 30 de minute- o ora.
-Am intins aluatul, l-am pus in formele mici de tarte , am intepat cu furculita si le-am bagat la cuptorul preincalzit la 180 de grade 8 minute.
-Pentru umplutura am folosit 2 nectarine,3 prune, 4 caise taiate felii si pe fiecare tarta inainte sa pun fructele am presarat cate o lingurita de gris,am pus cate doua lingurite de dulceata fara zahar (de prune si peste prunele, de caise si peste caisele si nectarinele) am uns cu putin unt de cocos fructele si marginile de la tarte apoi am mai presarat fulgi de migdale si am bagat iar la cuptor aproximativ 30-35 de minute.”

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Roxana decembrie 22, 2021 at 6:46 pm

    Buna,
    Untul de caju se poate înlocui oare cu altceva?

    • Reply Simona ianuarie 9, 2022 at 12:43 pm

      Cu un alt unt de oleaginoase

    Leave a Reply

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.