Legume și leguminoase

Pateu de ciuperci

august 26, 2021

Preparatul vine direct din portofoliul celor de la Bucătărie în culori (îi puteți urmări aici și aici) și meritul categoric este al Andreei, mămica din spatele căpșuneilor alimentați sănătos. Sperăm să fie pe placul vostru.

”Ingrediente:

* 250 gr ciuperci champignon brune
* 50 gr caju (hidratat cateva ore in apa)
* 1 ceapa
* 3 catei de usturoi
* 4 lg de unt
* 1 lg zeama de lamaie
* 1 lgt boia dulce
* 1 lgt usturoi granulat
* 1 lgt condiment „Legume din belsug”
* Un praf de sare si piper – optional

Instructiuni:

-Am pus la inabusit in doua linguri de unt si cateva de apa ceapa tocata, dupa doua trei minute si usturoiul,apoi am adaugat ciupercile tocate, inca o lingura de unt, condimentele, o cana de apa si am lasat sa scada apa si sa se gateasca ciupercile. Dupa ce s-au facut am oprit focul si le-am lasat sa se raceasca.
-Cand s-au racit am bagat tot in robotul de bucatarie, caju, zeama de lamaie si vrum vrum pana am obtinut o pasta.
-Am pus intr-un bol mic iar deasupra am sigilat cu lingura de unt ramasa (unt topit usor) apoi am bagat la frigider.”

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.