Locuim in Luxembourg, Franta-i colea, la doi pasi, asa ca, dl. Croque e in meniul tuturor restaurantelor. Il gasiti in diverse variante, dar oricum ar fi, e tare bun. Pentru micul dejun, eu l-am pregatit cu branza de capra si sos bechamel, nitel usturoiat.
Ingrediente: (4 portii)
- 8 felii de paine
- 8 lg generoase cu branza de capra
- 30 gr unt
- 200 ml lapte de capra
- 1 lg amidon de tapioca
- 1 vf lgita nucsoara
- 1 catel usturoi ras
- putin emmental ras
Cum am procedat:
- am uns 4 felii de paine cu cate 2 lg de branza de capra si am acoperit fiecare felie cu o alta
- am pus laptele pe foc impreuna cu amidonul, untul, usturoiul si nucsoara si am gatit la foc mic pana cand amestecul s-a ingrosat
- am uns cele 4 croque-monsieur cu bechamelul, am adaugat emmental ras deasupra
- am copt sandwich-urile timp de 10’ in cuptorul preincalzit la 180 gr
- am servit cu rosii
- se pot oferi sub varsta de 1 an daca omiteti branza emmental
Pofta buna!
No Comments