Un sandwich dulce, biscuiti plini de nutrienti si energie, rapizi, cu vino-n-coa pentru cei mici, dar nu doar pentru ei. Sunt si fara gluten, se pot adapta si fara ou, asa ca, e si mai bine. 😘
Ingrediente: (6 biscuiti / 3 cookiedwhich)
- 1 ou mediu (merge jumatate de banana ca inlocuitor)
- 1 lingura sanatoasa de branza cottage
- 90-100 gr mixt de fulgi de cereale (ovaz si hrisca) sau musli (in functie de marimea oului)
- 1 lg de goji
- 2-3 nuci maruntite
- 1 lgita praf de copt BIO
- 1/2 lgita vanilie pudra
- optional: 1 lg sirop de curmale sau miere bio (1 an+)
Umplutura
- 1 lg sanatoasa unt de caju
Cum am procedat:
- am amestecat fulgii impreuna cu praful de copt, vanilia, nucile si fructele de goji
- am adaugat si ingredientele umede si am amestecat bine
- am format 6 gramajoare in tava, pe o foaie de copt, carora le-am dat forma rotunda cu o lingurita
- am copt biscuitii timp de 25’ in cuptorul preincalzit la 180 grade, caldura sus-jos, dupa care i-am lasat sa se raceasca
- am uns biscuitii cu untul de migdale si am impreunat 2 cate 2
- Mara a servit doi biscuiti cu banana si o canuta de lapte cu carob, de unul m-am bucurat eu 😄
*oul se poate inlocui cu 1/2 banana
Pofta buna!
No Comments