Dulcegării

Mini-checuri cu cocos

iunie 7, 2021

Saptamana aceasta, scoala fetitei se desfasoara in padure, aer curat, noroi, distractie. Pentru acest lucru, ni s-a cerut in mod expres mancare tip finger food, care sa nu le dea prea mult de furca celor mici. Pentru mine, alegerea a fost sa pregatesc aceste mini-checuri cu cocos pe care sa le serveasca alaturi de fructe. Reteta am gasit-o pe Instagram, o pagina americana de healthyfood.

Ingrediente (8 mini-checuri:

  • 200 gr faina tip 550
  • 75 gr fulgi de ovaz
  • 25 gr fulgi de cocos
  • 2 lgite praf de copt BIO
  • 75 gr ulei de cocos topit
  • 100 gr iaurt de cocos (Harvest moon)
  • 100 ml lapte de cocos
  • 1 ou mediu
  • 8 lg gem de zmeura fara zahar

Cum am procedat:

  • am amestecat ingredientele intr-un bol (exceptie gemul), cu o lingura, cat sa se omogenizeze ingredientele
  • am turnat compozitia in formele de copt si am adaugat deasupra cate o lg de gem
  • am copt in cuptorul preincalzit la 180 grade, caldura sus-jos, timp de 20-22′

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.