Saptamana aceasta, scoala fetitei se desfasoara in padure, aer curat, noroi, distractie. Pentru acest lucru, ni s-a cerut in mod expres mancare tip finger food, care sa nu le dea prea mult de furca celor mici. Pentru mine, alegerea a fost sa pregatesc aceste mini-checuri cu cocos pe care sa le serveasca alaturi de fructe. Reteta am gasit-o pe Instagram, o pagina americana de healthyfood.
Ingrediente (8 mini-checuri:
- 200 gr faina tip 550
- 75 gr fulgi de ovaz
- 25 gr fulgi de cocos
- 2 lgite praf de copt BIO
- 75 gr ulei de cocos topit
- 100 gr iaurt de cocos (Harvest moon)
- 100 ml lapte de cocos
- 1 ou mediu
- 8 lg gem de zmeura fara zahar
Cum am procedat:
- am amestecat ingredientele intr-un bol (exceptie gemul), cu o lingura, cat sa se omogenizeze ingredientele
- am turnat compozitia in formele de copt si am adaugat deasupra cate o lg de gem
- am copt in cuptorul preincalzit la 180 grade, caldura sus-jos, timp de 20-22′
Pofta buna!
No Comments