Desi atat de simplu de facut, sunt foarte buni, de-li-ciu zice fiica-mea. Si pe cuvant daca nu merita sa le dati o sansa. Noi am mancat si mici si mari cu pofta nebuna, copila a cerut portie dubla, ea nu mananca prea multa carne….spre deloc, asa ca a primit. Nu ca altfel nu ar fi primit…dar am nevoie de niste cuvinte ca sa fac introducerea spre reteta asta greu de realizat… 🙂
Ingrediente: (3 adulti si 1 copil)
- 1 kg de cartofi (am folosit din cei cu coaja roz) taiati cuburi mai marisoare
- 2 lg zeama de lamaie
- 5 lg ulei de masline extravirgin
- 2 catei de usturoi
- un praf de sare (2ani+)
- 1 legatura de patrunjel
Cum am procedat:
- am pus cartofii la fiert in apa cu praful de sare
- odata fierti (incercat cu furculita), i-am scurs de apa si i-am amestecat cu uleiul de masline, usturoiul ras, zeama de lamaie si patrunjelul tocat
- noi am servit cu crispy fish si avocado
Pofta buna!
No Comments