Miss Brânzică, Mr Lăptic Patiserie

Brioșe cu mozzarella

iunie 4, 2021

Eram convinsa ca faina de cocos merge doar in preparate dulci. Daaaaaaar, mare greseala! Ma uitam la atatea preparate “sarate” cu faina de cocos si ma tot intrebam daca sunt bune. Eiiiiii, bine…Verdictul celor doi? The best ever briose cu faina de cocos 😂. Chiar le-au placut si au mancat de numa-numa!

Ingrediente: (8 briose medii)

  • 300 gr mozzarella rasa
  • 1 lg sanatoasa de smantana (cca 40-45 gr)
  • 3 oua mari
  • 55 gr faina de cocos
  • 1 lg fulgi de ceapa
  • 1 lgita praf de copt BIO

Cum am procedat:

  • intr-un castron, am amestecat mozzarella cu smantana si ouale, dupa care am adaugat faina, fulgii de ceapa si praful de copt, obtinand un aluat gros, care nu curge
  • am asezat aluatul in formele de copt cu o cupa de inghetata si am copt in aparatul Ninja Foodie, pe functia aircrisp (preincalzit 5’ la 170 grade) timp de 12’/puteti folosi alt model de actifry
  • in varianta cuptor, se coc la 200 grade, timp de 20-25’
  • am servit cu rosii si castraveti

Poft buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.