5-6 ingrediente si vreo 15 minute ca sa pregatiti o masa delicioasa. Am invatat in viata asta ca putine ingrediente inseamna gust bun. Iar daca e si rapid sau usor, succcesul mesei e garantat. Copila a fost multumita, iar ce a ramas merge si in pachetelul de munca al mamei. Impusti doi iepuri dintr-o lovitura. 🥰
Ingrediente: (3 portii)
- 4 dovlecei
- 1 ceapa alba
- 4 catei usturoi
- 1 lg smantana (se poate inlocui cu o smantana vegana in caz de aplv)
- 2 lg ulei de masline extravirgin
- un buchet de marar
Cum am procedat:
- am inabusit in apa si uleiul de masline ceapa si usturoiul tocate pana cand s-au inmuiat
- am adaugat dovleceii cuburi si am continuat sa gatesc pana cand si acestia s-au inmuiat si gatit
- a venit si randul lingurii de smantana pe care am imprietenit-o cu dovleceii si am gatit, la foc mic, inca vre 2-3’, cat sa se topeasca smantana
- la final, am adaugat mararul proaspat tocat si am servit cu salata
- merge perfect si rece
Pofta buna!
No Comments