Itsy-bitsy tiny moon, n-ai vazut un cal maro
Imbracat in chimono?
Nu vazui ca sunt batrana si cu plapuma de lana,
Dar cu fundu-n pijama,
V-am gatit nitel, asa,
Niste bagels 🥯 usurele si rapide,
Fara drojdie si stres…Hop si va spusei povestea, na! 😜
Ingrediente:
- 160 gr iaurt grecesc
- 200 gr faina 550
- 1 lg fulgi de ceapa
- 4 lg ulei de masline extravirgin
- 1 lgita praf de copt BIO
- 1 galbenus pentru uns (optional)
- seminte pentru topping
Cum am procedat:
- intr-un bol, am amestecat toate ingredientele si am framantat un aluat omogen si nelipicios
- am impartit aluatul in 4 bile egale carora le-am dat forma de covrigi si i-am asezat un tava de copt
- am uns fiecare bagel cu galbenus si am adaugat semintele (mac si susan)
- am copt timp de 18’ in cuptorul preincalzit la 200 gr, ventilatie
Ii servim la mic dejun cu branzica de capra si rosii.
Pofta buna!
No Comments