Sunt printre primii biscuitei crocantei facuti Marei, pe la inceputurile diversificarii ei. Desi nu sunt crackersii aceia clasici, ci sunt varianta dulce, imi amintesc ce succes au avut atunci. Nu doar la ea, ci si la noi, cei doi parinti, diversificati si ei odata cu ea.
Ingrediente:
- 1 banana
- 2 lg ulei de cocos
- 4 lg pline de faina de cocos
- 4 lg faina de migdale
Cum am procedat:
- am amestecat toate ingredientele in vasul robotului pana cand am obtinut o coca modelabila, putin umeda
- am pus coca in tava de copt tapetata cu o foaie de copt, am pus deasupra alta foaie de copt si am intins in strat subtire, 0.5cm
- am decupat biscuitii, i-am intepat cu o furculita si i-am copt la 190 grade, in cuptorul preincalzit, aprox 10’ pana cand se rumenesc usor pe margini
*Adaugati faina in ploaie, daca e necesar, mai puteti adauga in plus, putin cate putin, depinde de cat e banana de coapta.
Pofta buna!
No Comments