Pica para malaiata, In gura lui Natafleata. Asa sunau niste versuri pe care mi le amintesc din copilarie. Ei, astazi, perele s-au ascuns in niste biscuiti deliciosi pregatiti de Ileana, dupa care au ajuns in burticile de copii multumiti si fericiti!
Ingrediente
- 1 cana(110gr ) de pere uscate maruntite bine la cutit
- 1 si 1/2 cana de fulgi de ovaz (eu am optat pentru ovaz fara gluten)
- 1 lingurita scortisoara
- 100ml apa de cocos de la o nuca ( se poate inlocui cu lapte de cocos )
- 50ml lapte de cocos (sau apa,alt tip de lapte)
- 50gr unt vegan ( sau alt tip la alegre)
- 1/2 lingurita bicarobonat de sodiu fara aluminiu stins cu zeama de lamaie .
Cum am procedat :
- Am introdus toate ingredientele in robotul cu lama S,am mixat pana se omogeniza bine aluatul , apoi am format biscuitii cu mana (circa 20 bucati ) si am copt 170 de grade cu ventilatie timp de 20’minute .
No Comments