Am servit la cina somon si langa somon, aveam de gand sa pregatesc niste legume la cuptor, dar m-am razgandit…un piure mergea mai bine. Am gatit legume la abur, putin unt, putin smantana dulce si a mers pefect cu somonul gatit in Ninja. rapid si bun!
Ingrediente:
- 150 gr morcovi
- 150 gr brocoli
- 150 gr sparanghel
- 30 gr unt
- 50 gr smantana dulce
- 30 gr apa de la fiert
- 50 gr nuci caju
Cum am procedat:
- am fiert legumele si le-am scurs de apa, pastrand o cantitate mica din ea
- am pus legumele impreuna cu nucile caju, apa, smantana si untul, dupa intr-un blender/choopper si am pasat totul pana cand am transformat intr-un piure cat mai fin
- am servit cu somon pregatit in Ninja Foodie, pe functia air crisp, timp de 20′, la 190 grade
Pofta buna!

No Comments