Desi eu nu mananc carne de miel, am incercat sa ii ofer copilului, iar apoi am regretat ca nu am pregatit si pentru mine. Atat de frageda a iesit incat se topea sub taietura cutitului. 🙂
Ingrediente (1 portie)
- 50 gr carne de miel (am tinut-o in bait pregatit din ulei de masline, usturoi verde, boia dulce, in vf de lgita de scortisoara, peste noapte)
- 1 ceapa esalot
- 4 felii de dovlecel
- 1 buchetel mic de conopida
- suc de rosii proaspat din 3 rosii potrivite
- 1 catel de usturoi
- 1 foaie de dafin
- condimente: cimbru, rozmarin
Cum am pregatit:
- dupa ce am tinut carnita peste noapte in baitul pregatit, am pus toate ingredientele intr-un vas ceramic si am introdus in cuptor pentru aprox 2h la 180 grade; a iesit maxim de frageda
- am servit cu legumele pregatite si in piure din cartof dulce
Pofta buna!
No Comments