Carne, pește sau fructe de mare

Carne de miel la cuptor

aprilie 29, 2021

Desi eu nu mananc carne de miel, am incercat sa ii ofer copilului, iar apoi am regretat ca nu am pregatit si pentru mine. Atat de frageda a iesit incat se topea sub taietura cutitului. ­čÖé

Ingrediente (1 portie)

  • 50 gr carne de miel (am tinut-o in bait pregatit din ulei de masline, usturoi verde, boia dulce, in vf de lgita de scortisoara, peste noapte)
  • 1 ceapa esalot
  • 4 felii de dovlecel
  • 1 buchetel mic de conopida
  • suc de rosii proaspat din 3 rosii potrivite
  • 1 catel de usturoi
  • 1 foaie de dafin
  • condimente: cimbru, rozmarin

Cum am pregatit:

  • dupa ce am tinut carnita peste noapte in baitul pregatit, am pus toate ingredientele intr-un vas ceramic si am introdus in cuptor pentru aprox 2h la 180 grade; a iesit maxim de frageda
  • am servit cu legumele pregatite si in piure din cartof dulce

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.