Sunt celebri, mai dulci sau mai sarati, biscuitii 100 lovesc din nou. De data aceasta o combinatie cu smantana si cas de oi, cu adaos de leurda aromata. Deliciosi pentru copil, dar si pentru parinti!
Ingrediente:
- 100 gr cas maturat de oi maruntit
- 100 gr smantana grasa (Laptaria cu Caimac)
- 100 gr faina grau spelt
- 2 lgite pesto de leurda (optional)
Cum am procedat:
- am amestecat ingredientele si am obtinut un aluat moale, lipicios
- am infainat mainile si am facut bilute pe care le-am asezat in tava, pe foaia de copt si pe care le-am aplatizat cu o forma de biscuiti infainata (sau puteti folosi fundul unui pahar)
- am copt in cuptorul preincalzit la 190 grade, aprox 22-23’, caldura sus-jos (dupa 20’, am verificat ca sa nu se arda)
- i-am scos din tava pe un gratar unde i-am lasat sa se raceasca
Pofta buna!
No Comments