Patiserie

Biscuiți 100 aperitiv

aprilie 21, 2021

Sunt celebri, mai dulci sau mai sarati, biscuitii 100 lovesc din nou. De data aceasta o combinatie cu smantana si cas de oi, cu adaos de leurda aromata. Deliciosi pentru copil, dar si pentru parinti!

Ingrediente:

  • 100 gr cas maturat de oi maruntit
  • 100 gr smantana grasa (Laptaria cu Caimac)
  • 100 gr faina grau spelt
  • 2 lgite pesto de leurda (optional)

Cum am procedat:

  • am amestecat ingredientele si am obtinut un aluat moale, lipicios
  • am infainat mainile si am facut bilute pe care le-am asezat in tava, pe foaia de copt si pe care le-am aplatizat cu o forma de biscuiti infainata (sau puteti folosi fundul unui pahar)
  • am copt in cuptorul preincalzit la 190 grade, aprox 22-23’, caldura sus-jos (dupa 20’, am verificat ca sa nu se arda)
  • i-am scos din tava pe un gratar unde i-am lasat sa se raceasca

Pofta buna!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.