Cand a vazut Mara bolul, a exclamat: purcelus rozaliu! Ne-am amuzat, dar terciului asa i-a ramas numele, iar pe scena, se autointituleaza Peppa Pig, de la vestita purcelusa rozalie si hazlie.
Ingrediente:
- 1lg fulgi de ovaz
- 1 lg fulgi de hrisca
- 150 ml lapte vegetal (am folosit de cocos, preferatul nostru) + 100 ml pentru hidratat
- 1 lgita seminte de chia
- 1 lgita seminte de in
- 1 lgita seminte de pin
- 2 lgite pudra de afine (puteti folosi fructe proaspete)
- fructe, fistic maruntit, fulgi de cocos pentru servit (la alegere)
Cum am procedat:
- am rasnit semintele si le-am pus la hidratat in laptele de cocos 15′
- am rasnit fulgii si i-am fiert vreo 5′
- am amestecat fulgii fierti impreuna cu semintele si pudra de afine
- am servit bolul cu fructe, fistic, fulgi de cocos crocanti
Pofta buna!
No Comments