Rulada raw sau rulada wow…greu de spus. Ce e clar si fara multe dubii ca e o rulada raw wow, asa cum numai Ileana putea sa faca. Ea si Melisa sunt stiutoarele tuturor secretelor din lumea aceasta a bucatariei raw. Daca nu stiu ele, nu mai stie nimeni. Va spun sigur, daca aveti intrebari despre orice pudra, germeni, chestii din astea, gasiti raspunsurile la ele. Caci daca nu ele, atunci cine?
Blat :
- 1 cana (250gr ) seminte de floarea soarelui
- 1/2 cana (125gr) seminte de susan
- 40gr cacao ( raw 5ani + )sau pudra de carob
- Semintele de la o pastaie de vanilie
- 12 curmale mici pentru a face pasta
- 150ml apa
Crema de cocos :
- 2 cani fulgi de cocos
- 3 linguri pline unt de cocos
- ½ pasta de curmale
Cum am procedat :
- Am hidratat semintele peste noapte in apa ( sau minim 8 ore ) si curmalele hidratate in 150ml apa calda circa 2h sau la fel peste noapte .
- Am blenduit curmalele si apa de pe ele sa devina o pasta fina .
- Am rasnit semintele de susan
- Am blenduit bine toate ingredintele si am folosit ½ din pasta de curmale , pana sa legat bine compozitia .
- Am intins apoi blatul pe hartie de copt dupa care am intins crema de cocos
- La final am presarat 3 linguri bune de goji si am rulat.
- Am infasurat in hartie de copt,si am dat la congelator.
- Se scoate cu 20 minute inainte de servire si se poate pastra la congelator timp de doua saptamani .
No Comments