Si cine spune ca minunile naturii, adica doamnele clatite, nu pot fi si vegane? Eiiii, ba pot, si inca ce pot! Mai sunt si delicioase. Ne invata Ileana, prietena noastra din Mybabyfood, si ne incanta cu reteta. Speram sa o incercati curand, mai ales ca e prietenoasa cu copilasii cu alergii.
Ingrediente :
- 1 lingura seminte de in
- 3 linguri de apa
- 1/2 banana
- 1/2 cana lapte vegetal
- Semintele de la o pastaie de vanilie
- Coaja de portocala bio
- 40gr faina de hrisca
- 20gr faina de ovaz (fulgi de ovaz fini rasniti)
Cum am procedat :
- Am hidratat 10’ minute semintele de IN(rasnite ) in cele trei linguri de apa
- Pana s-au hidratat , am facut banana piure si omogenizat cu restul de ingrediente: laptele( eu am optat pentru cel de ovaz ) , fainurile , coaja de portocala , vanilie si semintele de in .
- Lasam amestecul da stea minim 15 minute .
- Apoi se coc in tigae antiaderenta .
- Noi am servit umplute cu unt de cocos si coacaze rosii , magiun de prune si banane, alaturi de un lapte de capra cu pudra de carob
No Comments