Si cand zici branza, pai, te gandesti la branza. Branza aia de vaci, de oi, de capra sau mai stiu eu ce behaitoare sau mugitoare de prin lumea larga. Eiiii, sa va spun ceva. E secret, dar tot vi-l spun. Branza de fistic. V-am captat atentia? Nu are patru picioare, nu mananc iarba, dar face branza. Daaaa, e Dl Fistic. Il stiti, l-at vazut. Si face branza. Si inca ce branzica. Delicioasa, aromata, perfecta pentru copilasii cu alergii si intolerante, dar nu doar pentru ei.Rețeta vine direct de la Ileana (MyBabyFood family).
Ingrediente pentru 6 bucati
- 70gr fistic
- 20gr fulgi de drojdie inactiva
- 1 catel de usturoi
- 1 lingura pudra de cimbru
- zeama de la 1/2 lamaie
- 170ml apa plata
- 5gr de agar agar
Cum am procedat :
- Am hidratat fisticul circa 4 ore , apoi am blenduit bine toate ingredientele fara agar agar , apoi am incorporat agar agar si am fiert la foc mic 2-3 minute. Se pun in formele dorite si se lasa in frigider peste noapte .
No Comments