Neata!!! Azi e joi? Maine e vineri? Vine weekend-ul?!
Sa dea Domnul! 🙈
Aseara, am intrebat-o pe matza mea daca vrea porridge la micul dejun. Am intrebat-o ce culoare, forma, sa fie roz, cu picatele-n dungi, cu patratele sau romburi.
Zapacita mea a spus scurt, ferm si serios: vreau roz.
Asa ca, porridge, aka terci, cu zmeura, unt de caju si iaurt de capra.
Ingrediente: (o portie marisoara)
- 2 lg fulgi de quinoa (sau orice alti fulgi)
- 100 ml lapte vegetal sau animal
- 150 gr iaurt de capra (sau alt iaurt vegetal sau animal)
- 3 lg piure de zmeura
- 1 lgita unt de caju
- fructe pentru servit
Cum am procedat:
- am fiert cateva minute fulgii in lapte pana cand acestia s-au inmuiat si laptele a fost absorbit
- dupa, am adaugat untul de caju, iaurtul si piureul de zmeura si am omogenizat bine totul
- am servit cu fructe (la alegere si optional), eu am adaugat si putina pudra de zmeura liofilizata
*se poate oferi inainte de 1 an, in masura introducerii ingredientelor.
Pofta buna!
No Comments