Cereale, pseudocereale și derivate

Tartină cu unt de arahide și banană coaptă

februarie 27, 2021

Ne mai ia și pe noi prin surprindere alarma de dimineață și trebuie să servim ceva foarte rapid. În plus, de ce să mint?! Nouă ne plac tartinele!

Ingrediente:

  • 1 felie mică de pâine (sau o felie normală tăiată în jumătăți; eu am folosit o pâine cu gluten, dar puteți să folosiți și o variantă fără gluten)
  • 1 linguriță unt de arahide (eu am folosit varianta crunchy de la Papamigdal)
  • câteva felii de banană
  • câteva picături de miere (eu am folosit de salcâm; +1)
  • 1 căpșună
  • un praf de spirulină

Cum am procedat:

  • am prăjit pâinea în toaster (o puteți pregăti și pe tigaie dacă nu aveți un prăjitor de pâine)
  • am tăiat banana felii, le-am așezat pe o farfurie la distanță una de alta și am pus pe fiecare felie câte o picătură de miere. Am introdus farfuria în cuptorul cu microunde astfel: 30 de secunde pornit – 30 de secunde oprit – 30 de secunde pornit
  • am uns felia de pâine prăjită cu unt de arahide și am pus deasupra feliile de banană
  • am tăiat căpșuna în 4 și am presărat deasupra puțină spirulină
  • e un mic dejun rapid, pe care noi l-am servit lângă un pahar de lapte

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.