Mici si dragalase, dar bune bunute si cu vino-n-coace. Le-am pregatit pentru pachetelul meu si al fetitei, dar taticul nostru a reusit sa prinda cateva pe ascuns. Dar nu e nimic, se fac atata de repede si usor, incat nu ne suparam nici de le manca pe toate. Gustul dulce acrisor, branza, fulgi de cocos. Cam atat, dar fix ingredientele care ne plac. ❤️
Ingrediente (14 bilute micute):
- 100 gr fulgi de cocos + 50 gr pentru topping
- 125 gr crema de branza (am folosit mascarpone, direct de la frigider)
- coaja si zeama de la o lamaie mica, BIO (spalata bine cu bicarbonat)
- 40 gr sirop de curmale
Cum am procedat:
- in vasul mixerului (robot, chopper, dar merg si facute si fara) am pus 100 gr fulgi de cocos, crema de branza, coaja si zeama de lamaie, siropul de curmale si am mixat ingredientele pana la omogenizare
- cu mainile, am format bilute pe care le-am trecut prin fulgii de cocos
- am lasat bombonelele minim 30’ la rece si am servit
Le voi oferi fetitei la mic dejun/pachetel, alaturi de iaurt si fructe.
Pofta buna!
No Comments